Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO BOND V-1 Elasztomer- „O” gyűrű ragasztó

Gyakorlatilag minden elasztomertípus (SBR, EPDM.stb.) ragasztására és különösen profilgumik "O" gyűrűk végtelenítésére alkalmas, precízen adagolható, ciánakrilát ragasztó. Néhány másodperc is elegendő a mozdítási szilárdság elérésére.
Viszkozitása olyan, hogy mind a tömör-, mind a habgumi ragasztására megfelel. Ívóvízrendszerekhez is alkalmazható.


Hőálló -30 °C- +80°C-ig.

 

NICRO BOND V-5 Műanyag- és gumiragasztó

A legtöbb ma használatos azonos és eltérő műanyag, ill. műanyagelasztomer ragasztására alkalmas ciánakrilát pillanatragasztó.
A rosszul ragasztható műanyagoknál (PE, PP, PTFE, stb.) NICRO BOND Primerrel történő felületkezelés javasolt. Eltérő hőtágulású anyagok ragasztásához is megfelelő. Ivóvízrendszerekhez is alkalmazható.

Hőálló: -30°C- +80°C-ig.

NICRO BOND V-8 Univerzális pillanatragasztó

Rendkívül kiegyenlített viszkozitással, kötésidővel és szilárdsággal rendelkező ciánakrilát ragasztó, mely a legtöbb olyan anyaghoz és alkalmazáshoz megfelel, ahol nincsenek különleges elvárások. Viszkozitása a gyakorlatlanabbak számára is problémamentes ragasztást tesz lehetővé.
Kis kiszerelésű változata ideális a karbantartás, a kisipar és a háztartás számára. Ivóvízrendszerekhez is alkalmazható.

Hőálló: -30°C- +80°C-ig.

NICRO BOND V-20 Univerzális pillanatragasztó gél

A NICRO BOND V-8-ra épített, univerzális ciánakrilát ragasztó gél.

Kiváló réskitöltő képessége miatt a relatív pontatlan illesztéseknél is kiválóan alkalmazható ( pl. a javítószektorban). Elasztomerethez, műanyagokhoz, fémekhez, porózus anyagokhoz (bőr, fa, stb.) eredményesen alkalmazható.

Hőálló: -30°C- +80°C-ig

 

ISO 9001 ISO 14001