Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO 135 Tartós korrózió- és üregvédő anyag

Tartós korrózióvédelmet nyújt fémfelületek számára, minden alapozás nélkül, kültéri tárolás, tengeri szállítás esetén. Átlátszó filmként erősen tapad a felületre. Megállítja a már megindult rozsdásodást. Nem támadja meg a gumit és a lakkozott felületeket. Tapadóképessége -20°C-ig garantált.

Hengerelt áruk, csövek, acélszerkezetek, fél- és késztermékek, üregek, tartályok belső felületeinek, tartós korrózió elleni védelmére ajánlott.

 

NICRO 140 Korrózióvédő anyag belső tároláshoz

Védi a fémalkatrészeket, szerszámokat, késztermékeket a légrozsdától, oxidációtól, ujjnyom-korróziótól a beltéri tárolás és a szállítás során. Leheletvékony, száraz, láthatatlan védőfilmként tapad bármely felületre. Nem emulgeálható, a munkadarab lúgos mosása után is felhordható. A védőfilm szükség esetén könnyen eltávolítható.

Alkalmazása fél- és készgyártmányok, szerszámok, rozsdamentes- és polírozott felületek, mérőeszközök védelmére javasolt.

 

NICRO 304 Fényes alu-cink bevonat

Renkívül tartós, fényes metál színű, korrózió ellen védő bevonat vasfémek részére. Egyesíti az alumínium, a cink és a műanyag bevonatok előnyeit. A műgyantarészecskék rugalmas, légzáró réteget alkotnak, a cink katódos korrózióvédelmet biztosít. Véd az agresszív gázoktól, folyadékoktól, víztől, sósvíztől, stb.

Tűzi- és galvanikusan horganyzott felületek javítására, fémfelületek dekoratív bevonására ideális.

Hőállóság: 200°C-ig (aeroszol 250 °C-ig)

NICRO 306 Hideghorgany bevonat

Rendkívül tartós, mattszürke korrózióvédő bevonat minden típusú vasfém felülethez. Műgyantatartalma révén elasztikus és pórusmentes légzáró réteget képez. Magas (>90%) cinktartalma katódos védőhatást biztosít, mely meggátolja az alározsdásodást. Hosszútávú időjárásállóságot biztosít, véd az agresszív gázoktól, folyadékoktól, víztől, sósvíztől és sok oldószertől.

Tökéletesen helyettesíti a tűzi- és galvanikus horganyzást. Hatékony alapozó, könnyen kapcsolható más bevonatokhoz is.

Hőállóság: 300 °C-ig

 

ISO 9001 ISO 14001