Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
Újratölthető aerosolos palackok Töltőegységgel együtt Elölről tölthető, alulszelepelt, hosszú élettartamú palackok töltőberendezéssel.
Sürített levegő betöltésére szolgáló töltőegység
Töltőegység, mely egy munkamenetben juttatja a palackba a töltetet és a préslevegőt. Zárt technológiát tesz lehetővé.
Alkatrészmosó berendezés hordóra szerelhető Hordóra szerelhető, ecsetes alkatrészmosó berendezés, pedálos szivattyúval
A hordóra szerelhető alkatrészmosó berendezés lehetővé teszi bonyolult vagy nehéz (80kg-ig) alkatrészek kézi ecseteléses tisztítását a legkisebb helyen is. Műhelyek számára ideális. Cirkuláltatja a tisztítószert, lehetővé téve annak többszöri felhasználását, ezért gazdaságos és környezetbarát. A berendezés lábkapcsolóval működtethető, ergonómikus és kompakt felépítésű, strapabíró kivitelű. A munkafelület magassága 900mm, mérete 800 x 540mm.
Ajánlott tisztítószer: RicoClean IS 370 Alkatrészmosó Folyadék (200 L-es hordó)
COBRA Precíziós adagoló, mely három változatban szerelhető: - Szakaszos cseppenkénti adagolás - Finom permet adagolás - Cseppadagolás és légöblítés Moduláris, az igényekhez igazítható felépítés. Kapcsolható mágnestalp.
MINICOOL Egyszerű, megbízható készülék. A pontosan adagolható kenőanyag-permet sugár keni és hűti a szerszámot, eltávolítja a forgácsot. Erős, mágneses rögzítőtalp.
Rico kéztisztító kendő 70 darab Eltávolítja a kézről a legerősebb szennyeződéseket is: mint festéket, ragasztót, zsírokat, olajokat, gyantát, stb. Univerzális tisztítókendőként is használható vízálló felületekhez.
ISO 9001 ISO 14001