Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO 509 Szórózsír

Univerzális kenőzsír aeroszolos formában. Szintetikus, terhelésálló, jó kúszó- és tapadóképességű, víztaszító, színtelen szórózsír jó korrózió- és kopásgátló tulajdonsággal, magas hőállósággal.

Főként nyitott, vagy nehezen hozzáférhető helyek,  pl.: csapszegek, csuklók, vezetőpályák, mozgatóorsók, illesztett alkatrészek, láncok, drótkötelek, stb. kenésére ajánlott. Nem támadja meg a gumi- és műanyag alkatrészeket, színesfémekhez is megfelelő.

Hőállóság: -30°C-+200°C-ig. Keménység (NLGI-osztály): 0.

NICRO K-4 Ultra Szintetikus kenő-tisztító folyadék

Szintetikus, oldószertartalmú, kiváló kúszóképességű készítmény. Tisztít, kiszorítja a nedvességet, láthatatlan kenő- és védőfilmet hagy hátra. Eltávolítja a felületi oxidréteget, véd a korrózió és a kopás ellen. Tisztít, ken, véd és konzervál az ipar, az elektro- és a finommechanika, a közlekedés, a karbantartás, a háztartás és hobbi minden területén.

Hőálló: -30°C-+250°C-ig, rövid ideig akár +300°C-ig is.

Ezentúl új, Multi-jet szórófejjel!

NICRO 607 Szintetikus kúszóolaj

Szintetikus, kiváló kúszóképességgel és terhelésállósággal rendelkező kenőolaj. Tartós kenést biztosít, véd a kopás és a korrózió ellen. Nem károsítja a gumi- és műanyag alkatrészeket. Antisztatikus hatású, villamosan semleges.

Kiválóan alkalmazható a finommechanika, a villamosság, a szerszámgyártás, a fémmegmunkálás, a textilipar, a karbantartás, a járműjavítás, stb. területén.

Hőálló: -45 °C-+150 °C-ig, rövid ideig +200 °C-ig.

NICRO 602 Láncápoló folyadék

Szintetikus, oldószertartalmú, kiváló kúszóképességű készítmény. Eltávolítja a kenőanyag- és szennyezésmaradékokat és jól tapadó, nem cseppenő, nyomás-, hő-, és vegyszerálló kenőfilmet képez. Nem támadja meg az "O"-gyűrűket. Véd a kopás és a korrózió ellen. Hosszú kenési periódust tesz lehetővé.

Mindenfajta lánc, konvejor, drótkötél, bowden, csukló, stb. kenésére és ápolására alkalmas.

Hőálló: -45 °C-+150 °C-ig, rövid ideig +200 °C-ig.

Thermocup 1200 FL Vasúti kitérőkenő anyag

Kitérők sínszék-, zárszerkezet- és rudazatkenésére kifejlesztett, környezetbarát készítmény. Szilárd kenőanyag tartalma révén extrém hosszú, akár 3-4 hetes kenési ciklusidőt tesz lehetővé.

Véd a korróziótól, nem károsítja az ágyazatot. Erős igénybevételű csúcssinek, szűk ívek kopásának csökkentésére is alkalmazható.

Felhordása a PROFI STAR 5 készülékkel ajánlott, illetve aeroszolos szóródobozból felszórva lehetséges.

ISO 9001 ISO 14001