Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
Thermocup 800 Rézbázisú szerelőpaszta

Tartós védelmet nyújt csavarzatok és illesztett alkatrészek számára a berágódás, az összehegedés és a beégés ellen.

Kiváló tömítőképességgel rendelkezik, tömítések nemesítésére is alkalmas. Jó villamos vezetőképességű, ezért használata villamos berendezések csúszóérintkezőihez, csavarzataihoz is javasolt.

Thermocup 1200 Fémbázisú szerelőpaszta

Klasszikus szerelőpaszta csavarzatok, orsók, csapszegek, csuklók, mechanizmusok, stb. berágódás összehegedés és beégés elleni tartós védelmére, extrém körülmények között is.

Nagy terhelésű, magas hőmérsékletű alkatrészek tartós kenésére kis elmozdulási sebességek (max. 0,2m/s) mellett alkalmazható. Hőállóság: -180°C- +1200°C-ig

(Korábban NICRO 80 néven vált ismerté)

NICRO 1700 Szivárgáskereső aerosol

Környezetbarát, éghetetlen készítmény préslevegős és gázkészülékek, -tartályok, csővezetékek, légfékrendszerek, nyomástartó edények, gumiabroncsok szivárgási helyeinek jelzésére.
Fém és műanyag csövekhez egyaránt alkalmazható. Korróziógátló adalékot tartalmaz.
Nem jelölésköteles.

Hőállóság: 0°C-+30°C-ig.

NICRO 900 csavarlazító folyadék MoS2 adalékkal Nagy hatású készítmény korrodált, berágódott kötőelemek, orsók, csapszegek, más gépelemek gyors meglazítására.
Feloldja a felületi oxidréteget, ujjnyomkorróziót, szennyeződéseket, behatol a vastagabb rozsdarétegbe és szétfeszíti annak szerkezetét.

MoS2 tartalmának köszönhetően kiváló kenőképességgel rendelkezik, megakadályozza a csavar ismételt berágódását. Időleges korrózióvédelmet nyújt a kezelt fémfelületeknek.


NICRO 636 Szilikonzsír PTFE adalékkal (armatúrazsír)

Szilikonolaj bázisú, PTFE adalék tartalmú, színtelen kenő- és tömítőzsír. Kiváló hideg- és hőállóság, nedvességtaszító és leválasztó képesség, víz-, vegyszer-, Uv- és öregedésállóság jellemzi.

Nem támadja meg a fémeket, műanyagokat, elasztomereket. Nem vezetőképes. Tömítések szereléséhez, armatúrák élettartam-kenésére, villamos csatlakozók ápolására javasolt.
Ivóvizes (KTW) alkalmazásokhoz jóváhagyott.

Hőállóság: -55°C-+240°C-ig. Keménység (NLGI-osztály):0.

NICRO 509 Szórózsír

Univerzális kenőzsír aeroszolos formában. Szintetikus, terhelésálló, jó kúszó- és tapadóképességű, víztaszító, színtelen szórózsír jó korrózió- és kopásgátló tulajdonsággal, magas hőállósággal.

Főként nyitott, vagy nehezen hozzáférhető helyek,  pl.: csapszegek, csuklók, vezetőpályák, mozgatóorsók, illesztett alkatrészek, láncok, drótkötelek, stb. kenésére ajánlott. Nem támadja meg a gumi- és műanyag alkatrészeket, színesfémekhez is megfelelő.

Hőállóság: -30°C-+200°C-ig. Keménység (NLGI-osztály): 0.

NICRO K-4 Ultra Szintetikus kenő-tisztító folyadék

Szintetikus, oldószertartalmú, kiváló kúszóképességű készítmény. Tisztít, kiszorítja a nedvességet, láthatatlan kenő- és védőfilmet hagy hátra. Eltávolítja a felületi oxidréteget, véd a korrózió és a kopás ellen. Tisztít, ken, véd és konzervál az ipar, az elektro- és a finommechanika, a közlekedés, a karbantartás, a háztartás és hobbi minden területén.

Hőálló: -30°C-+250°C-ig, rövid ideig akár +300°C-ig is.

Ezentúl új, Multi-jet szórófejjel!

NICRO 607 Szintetikus kúszóolaj

Szintetikus, kiváló kúszóképességgel és terhelésállósággal rendelkező kenőolaj. Tartós kenést biztosít, véd a kopás és a korrózió ellen. Nem károsítja a gumi- és műanyag alkatrészeket. Antisztatikus hatású, villamosan semleges.

Kiválóan alkalmazható a finommechanika, a villamosság, a szerszámgyártás, a fémmegmunkálás, a textilipar, a karbantartás, a járműjavítás, stb. területén.

Hőálló: -45 °C-+150 °C-ig, rövid ideig +200 °C-ig.

NICRO 602 Láncápoló folyadék

Szintetikus, oldószertartalmú, kiváló kúszóképességű készítmény. Eltávolítja a kenőanyag- és szennyezésmaradékokat és jól tapadó, nem cseppenő, nyomás-, hő-, és vegyszerálló kenőfilmet képez. Nem támadja meg az "O"-gyűrűket. Véd a kopás és a korrózió ellen. Hosszú kenési periódust tesz lehetővé.

Mindenfajta lánc, konvejor, drótkötél, bowden, csukló, stb. kenésére és ápolására alkalmas.

Hőálló: -45 °C-+150 °C-ig, rövid ideig +200 °C-ig.

Thermocup 1200 FL Vasúti kitérőkenő anyag

Kitérők sínszék-, zárszerkezet- és rudazatkenésére kifejlesztett, környezetbarát készítmény. Szilárd kenőanyag tartalma révén extrém hosszú, akár 3-4 hetes kenési ciklusidőt tesz lehetővé.

Véd a korróziótól, nem károsítja az ágyazatot. Erős igénybevételű csúcssinek, szűk ívek kopásának csökkentésére is alkalmazható.

Felhordása a PROFI STAR 5 készülékkel ajánlott, illetve aeroszolos szóródobozból felszórva lehetséges.

NICRO 860 plus Fúró-, vágó folyadék

Nagyteljesítményű, szintetikus olaj főként szívós, kenődő fémek (rozsdamentes acél, alumínium, titán) forgácsolásához. Megakadályozza az élrátét képződést, ezáltal jelentősen növeli a szerszám élettartamát, javítja a forgácsolás pontosságát és felületminőségét.

Univerzálisan alkalmazható minden forgácsoló, kivágó, hideghajlító és minimálkenéses eljáráshoz és minden fémhez.


(A bevált NICRO 860 továbbfejlesztett változata)

NICRO 870 Szintetikus vágóolaj alumíniumhoz

Nagyteljesítményű, szintetikus készítmény alumínium, nemvas fémek és azok ötvözeteinek forgácsolásához. Adalékai csökkentik a súrlódást a szerszám és a munkadarab között nagyobb előtolást és vágási sebességet lehetővé téve.

Fúráshoz, maráshoz, esztergáláshoz, menetvágáshoz, daraboláshoz, továbbá minimálkenéses eljáráshoz egyaránt alkalmazható.

NICRO 862 S Hűtő-kenő koncentrátum

Szintetikus hűtő-kenő koncentrátum, mely 2-5%-ban vízzel higítva biostabil, hosszú élettartamú, áttetsző mikroemulziót alkot. Kiváló eredményt nyújt minden gépi megmunkálásnál (esztergálás, köszörülés, fúrás, marás, fűrészelés) és minden fémnél.

A hűtő-kenő rendszer előzetes fertőtlenítésére a NICRO 863 DBF készítményünket ajánljuk.

ISO 9001 ISO 14001