Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO 920 Tisztítóhab

Nagyhatású tisztítószer, mely kiszóráskor stabil habot képez. Függőleges felületeken is megtapad. Kíméletesen és gyorsan feloldja a lerakódott szennyeződéseket, zsírt, olajat, szilikont, bogármaradványokat, stb. Jól alkalmazható műanyag, gumi, üveg, plexi, kerámia és festett felületek tisztítására. Üvegfelületekről eltünteti a zsíros pralecsapódást, szivárványosodást.

Irodagépek, monitorok, üvegfelületek, gépek, stb. tisztítására.

UNICLEAN Univerzális ipari tisztítókoncentrátum

Korrózióvédő adalékú, enyhén lúgos, univerzális tisztítókoncentrátum. Hatékonyan oldja a zsírokat, olajokat és más szennyeződéseket. Nem támadja meg a fémeket, eloxált felületet, gumit, műanyagokat, bőrt, márványt, textíliákat, betont, stb.

Habzik, ezért függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Vízzel akár 20x-osára is hígítható.

Fémszerkezetek, gépek, berendezések, hűtőrendszerek, alkatrészek, padlók, szőnyegek tisztítására hidegen és melegen egyaránt használható.

 

TEAR-OFF Lúgos ipari tisztítókoncentrátum

Nátriumhidroxid alapú tisztítókoncentrátum. Hatékonyan eltávolítja az erős olaj, olajsár, korom, ráégett és elkérgesedett zsírszennyeződéseket, fehérjemaradékokat, stb. Kézi ecsetelő és szóró, merítő, gépi szóró eljárással, hidegen és melegen egyaránt alkalmazható.

Habzik, ezért függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Vízzel akár 50x-esére is hígítható.

Főként rozsdamentes acél, acél, lúgálló műanyag, kerámia, üveg felületek tisztítására ajánlott. Egyéb esetekben az összeférhetőséget vizsgálni kell.

 

KALK-OFF Mész- és vízkő eltávolító koncentrátum

Szervetlen savak vizes oldatának korrózióvédő és fertőtlenítő adalékokkal ellátott keveréke. Sósavat nem tartalmaz, ezért a kezelt acélfelületeket nem korrodálja. Az anyag telítődését színátcsapás jelzi. Egyaránt hatékony töményen vagy vízzel hígítva, ecseteléssel, bemártó- vagy cirkuláltató eljárással vízkőtelenítésre, habarcs és cementszennyeződések, algásodás eltávolítására, stb.

Vízvezetékek, hőcserélők, bojlerek, hűtők, építőgépek, hajótestek, uszodák, stb. tisztítására, kő és műanyag lapokról rozsda, ásványi anyagok, alga eltávolítására ajánlott.RM 525 Ipari padlótisztító koncentrátum

Különleges hatóanyagokból összeállított, fékezett habzású tisztítókészítmény. Hatékonyan fellazítja a műhelyek, garázsok, benzinkutak, stb. padozatra tapadt szennyeződéseit, melyek ezután vízzel leöblíthetővé válnak. Nem támadja meg a betont, epoxit, PVC-t, betonfestéket, stb.

Hidegen és melegen, kézzel és tisztítógéppel egyaránt alkalmazható. Jól bevált gyantalerakódások (pl: hullámforrasztó berendezéseknél) eltávolítására is.

Használata nagyon gazdaságos: 30-100-szoros hígításban alkalmazható.

 

ISO 9001 ISO 14001