Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO 935 Elektronikai tisztítóspray

Az elektronikai ipar igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki. Oldja az oxidrétegeket, zsírtalanít és tisztít. Eltávolítja a gyanta- és folyatószer maradványokat, szennyeződéseket a nyomtatott áramkörökről és más elektronikai alkatrészekről.

Nem támadja meg a szigetelő- és műanyagokat. AF, RH és UHF technológiákhoz is alkalmazható.

NICRO 664 Elektro-Service kontaktspray

Tisztítja és ápolja az érintkezőket, véd az oxidáció ellen. A nedvesség alá vándorol, megakadályozza a kúszóáramok létrejöttét. Színtelen, nem támadja meg a villamosságban hazsnálatos műanyagokat. Zsírzás nélkül biztosítja a mozgó alkatrészek működőképességét.

Használata villamos kapcsolóknál és érintkezőknél, vezetősíneknél, autóvillamossági és hegesztőberendezéseknél ajánlott.

 

ELECTRO FLUID Elektrotisztító folyadék

Hatékonyan eltávolítja a villanymotorokról, generátorokról, önindítókról, kapcsolószekrényekről, stb. az olajos, zsíros szennyeződésket, kefeport. Nem támadja meg a műanyagokat, szigetelő-lakkot, festékbevonatot. Lassan, maradéktalanul elpárolog, időt hagyva a makacs szennyeződések fellazítására.

Átütési szilárdság 116kV/cm.

Erős szennyeződések esetén ELECTRO-GEL-es áztatás és előtisztítás javasolt.

 

 

ELECTRO-NIC Gyorsan párolgó tisztítófolyadék

Gyorsan párolgó tisztítófolyadék főként elektromos és elektronikai berendezések tisztítására. A speciális oldószerkombináció optimális tisztítóhatást biztosít. Higítatlanul, ecseteléses-, vagy merítéses eljárással alkalmazható, ill. airless szórással akár a berendezések szétszerelés nélküli tisztítását is lehetővé teszi (feszültségmentes állapotban). Munkadarabok festés, lakkozás előtti zsírtalanításra is bevált.

Átütési szilárdság: 230kV/cm.

 

ELECTRO-GEL Előtisztító zselé

Előtisztító zselé villamos berendezésekhez.

Magas lobbanáspontú (>62°C) lassan párolgó gél erősen szennyezett generátorok, villanymotorok, transzformátorok, kapcsolószekrények előtisztítása.

ISOLATOR Tisztító-polírozó paszta

Az Isolátor pasztát nagyfeszültségű porcelán szigetelők tisztítására fejlesztették ki. Egy munkamenetben tisztít, políroz és szilikon védőfilmet képez. A legerősebb szennyezések, festékmaradékok esetén is könnyű és gyors tisztítást tesz lehetővé a máz károsítása nélkül.

Karcmentesen políroz lakkozott felületeket, rozsdamentes acélt, aluminiumot, sárgarezet, stb. Sima felületekről eltávolítja a filctoll firkákat az alapfelület károsítása nélkül.

Átütési szilárdság: ~85kV/cm

 

ISO 9001 ISO 14001