Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO K-3 S (901) Műszaki tisztító folyadék

Válogatott oldószerekből összeállított, nagy hatékonyságú, környezetbarát tisztítószer. Kiválóan oldja az olajokat, zsírokat, ragasztó- és gyantás maradékokat, szilikont. Nem támadja meg a fémeket, elaszomereket és a legtöbb műanyagot sem. Nem tartalmaz klórozott szénhidrogéneket, aromásokat és benzint. Biológialilag lebontható.

Ragasztás és festés előtti zsírtalanításra, címkék és ragasztószalagok eltávolítására, alkatrészek tisztítására kiválóan alkalmas.

NICRO 941 Festék- és tömítéseltávolító folyadék

Válogatott oldószerekből álló készítmény festék- és lakkbevonatok, tömítés-, ragasztó-, és pakuramaradékok, ráégett és gyantás szennyeződések, stb. hatékony eltávolítására.

Tixotróp állaga miatt függőleges felületről sem folyik le. Paraffintartalma meggátolja az oldószerek túl gyors párolgását, lehetőséget teremtve a makacs eseteknél szükséges hosszabb áztatásra.  Kétkomponensű és szinterezett bevonatokhoz nem ajánlott.

IS 370 Hideg alkatrészmosó folyadék

Szénhidrogén bázisú, enyhe szagú, hatékony zsír- és olajoldó hatású készítmény. Közepes párolgási sebessége hosszabb áztatási időt és kisebb párolgási veszteséget tesz lehetősvé. Nem támadja meg a fémeket és a műanyagok többségét. Magas lobbanáspontja (62°C) biztonságos munkavégzést tesz lehetővé.

Alkatrészek, szerszámok, gépek, fémfelületek tisztítására alkalmazható ecseteléssel és mártással egyaránt. Visszaforgatásos alkatrészmosó berendezésben is alkalmazható.

 

Ipari, impregnált kéztisztító kendő

Hatékonyan eltávolítja a kézről a legerősebb szennyeződéseket, mint pl.: zsírokat, olajokat, ragasztót, tintát, festéket, stb. Univerzális tisztítókendőként is használható vízálló felületekhez, szerszámokhoz. Lehetővé teszi a kéztisztítást minden helyen, ahol nincs kézmosási lehetőség.

Használatát iparosoknak, szerelőknek, szervíztechnikusoknak, mezőgazdászoknak, raktárosoknak, gépkocsivezetőknek, stb. ajánljuk.

Kendőméret: 20x30 cm
Csomagolás: praktikus adagolódoboz, melyben felbontás nélkül 2 évig, felbontva 1 évig friss marad. (70db/doboz)

ISO 9001 ISO 14001