Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO 935 Elektronikai tisztítóspray

Az elektronikai ipar igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki. Oldja az oxidrétegeket, zsírtalanít és tisztít. Eltávolítja a gyanta- és folyatószer maradványokat, szennyeződéseket a nyomtatott áramkörökről és más elektronikai alkatrészekről.

Nem támadja meg a szigetelő- és műanyagokat. AF, RH és UHF technológiákhoz is alkalmazható.

NICRO 664 Elektro-Service kontaktspray

Tisztítja és ápolja az érintkezőket, véd az oxidáció ellen. A nedvesség alá vándorol, megakadályozza a kúszóáramok létrejöttét. Színtelen, nem támadja meg a villamosságban hazsnálatos műanyagokat. Zsírzás nélkül biztosítja a mozgó alkatrészek működőképességét.

Használata villamos kapcsolóknál és érintkezőknél, vezetősíneknél, autóvillamossági és hegesztőberendezéseknél ajánlott.

 

ELECTRO FLUID Elektrotisztító folyadék

Hatékonyan eltávolítja a villanymotorokról, generátorokról, önindítókról, kapcsolószekrényekről, stb. az olajos, zsíros szennyeződésket, kefeport. Nem támadja meg a műanyagokat, szigetelő-lakkot, festékbevonatot. Lassan, maradéktalanul elpárolog, időt hagyva a makacs szennyeződések fellazítására.

Átütési szilárdság 116kV/cm.

Erős szennyeződések esetén ELECTRO-GEL-es áztatás és előtisztítás javasolt.

 

 

ELECTRO-NIC Gyorsan párolgó tisztítófolyadék

Gyorsan párolgó tisztítófolyadék főként elektromos és elektronikai berendezések tisztítására. A speciális oldószerkombináció optimális tisztítóhatást biztosít. Higítatlanul, ecseteléses-, vagy merítéses eljárással alkalmazható, ill. airless szórással akár a berendezések szétszerelés nélküli tisztítását is lehetővé teszi (feszültségmentes állapotban). Munkadarabok festés, lakkozás előtti zsírtalanításra is bevált.

Átütési szilárdság: 230kV/cm.

 

ELECTRO-GEL Előtisztító zselé

Előtisztító zselé villamos berendezésekhez.

Magas lobbanáspontú (>62°C) lassan párolgó gél erősen szennyezett generátorok, villanymotorok, transzformátorok, kapcsolószekrények előtisztítása.

ISOLATOR Tisztító-polírozó paszta

Az Isolátor pasztát nagyfeszültségű porcelán szigetelők tisztítására fejlesztették ki. Egy munkamenetben tisztít, políroz és szilikon védőfilmet képez. A legerősebb szennyezések, festékmaradékok esetén is könnyű és gyors tisztítást tesz lehetővé a máz károsítása nélkül.

Karcmentesen políroz lakkozott felületeket, rozsdamentes acélt, aluminiumot, sárgarezet, stb. Sima felületekről eltávolítja a filctoll firkákat az alapfelület károsítása nélkül.

Átütési szilárdság: ~85kV/cm

 

NICRO K-3 S (901) Műszaki tisztító folyadék

Válogatott oldószerekből összeállított, nagy hatékonyságú, környezetbarát tisztítószer. Kiválóan oldja az olajokat, zsírokat, ragasztó- és gyantás maradékokat, szilikont. Nem támadja meg a fémeket, elaszomereket és a legtöbb műanyagot sem. Nem tartalmaz klórozott szénhidrogéneket, aromásokat és benzint. Biológialilag lebontható.

Ragasztás és festés előtti zsírtalanításra, címkék és ragasztószalagok eltávolítására, alkatrészek tisztítására kiválóan alkalmas.

NICRO 920 Tisztítóhab

Nagyhatású tisztítószer, mely kiszóráskor stabil habot képez. Függőleges felületeken is megtapad. Kíméletesen és gyorsan feloldja a lerakódott szennyeződéseket, zsírt, olajat, szilikont, bogármaradványokat, stb. Jól alkalmazható műanyag, gumi, üveg, plexi, kerámia és festett felületek tisztítására. Üvegfelületekről eltünteti a zsíros pralecsapódást, szivárványosodást.

Irodagépek, monitorok, üvegfelületek, gépek, stb. tisztítására.

NICRO 941 Festék- és tömítéseltávolító folyadék

Válogatott oldószerekből álló készítmény festék- és lakkbevonatok, tömítés-, ragasztó-, és pakuramaradékok, ráégett és gyantás szennyeződések, stb. hatékony eltávolítására.

Tixotróp állaga miatt függőleges felületről sem folyik le. Paraffintartalma meggátolja az oldószerek túl gyors párolgását, lehetőséget teremtve a makacs eseteknél szükséges hosszabb áztatásra.  Kétkomponensű és szinterezett bevonatokhoz nem ajánlott.

IS 370 Hideg alkatrészmosó folyadék

Szénhidrogén bázisú, enyhe szagú, hatékony zsír- és olajoldó hatású készítmény. Közepes párolgási sebessége hosszabb áztatási időt és kisebb párolgási veszteséget tesz lehetősvé. Nem támadja meg a fémeket és a műanyagok többségét. Magas lobbanáspontja (62°C) biztonságos munkavégzést tesz lehetővé.

Alkatrészek, szerszámok, gépek, fémfelületek tisztítására alkalmazható ecseteléssel és mártással egyaránt. Visszaforgatásos alkatrészmosó berendezésben is alkalmazható.

 

Ipari, impregnált kéztisztító kendő

Hatékonyan eltávolítja a kézről a legerősebb szennyeződéseket, mint pl.: zsírokat, olajokat, ragasztót, tintát, festéket, stb. Univerzális tisztítókendőként is használható vízálló felületekhez, szerszámokhoz. Lehetővé teszi a kéztisztítást minden helyen, ahol nincs kézmosási lehetőség.

Használatát iparosoknak, szerelőknek, szervíztechnikusoknak, mezőgazdászoknak, raktárosoknak, gépkocsivezetőknek, stb. ajánljuk.

Kendőméret: 20x30 cm
Csomagolás: praktikus adagolódoboz, melyben felbontás nélkül 2 évig, felbontva 1 évig friss marad. (70db/doboz)

UNICLEAN Univerzális ipari tisztítókoncentrátum

Korrózióvédő adalékú, enyhén lúgos, univerzális tisztítókoncentrátum. Hatékonyan oldja a zsírokat, olajokat és más szennyeződéseket. Nem támadja meg a fémeket, eloxált felületet, gumit, műanyagokat, bőrt, márványt, textíliákat, betont, stb.

Habzik, ezért függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Vízzel akár 20x-osára is hígítható.

Fémszerkezetek, gépek, berendezések, hűtőrendszerek, alkatrészek, padlók, szőnyegek tisztítására hidegen és melegen egyaránt használható.

 

TEAR-OFF Lúgos ipari tisztítókoncentrátum

Nátriumhidroxid alapú tisztítókoncentrátum. Hatékonyan eltávolítja az erős olaj, olajsár, korom, ráégett és elkérgesedett zsírszennyeződéseket, fehérjemaradékokat, stb. Kézi ecsetelő és szóró, merítő, gépi szóró eljárással, hidegen és melegen egyaránt alkalmazható.

Habzik, ezért függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Vízzel akár 50x-esére is hígítható.

Főként rozsdamentes acél, acél, lúgálló műanyag, kerámia, üveg felületek tisztítására ajánlott. Egyéb esetekben az összeférhetőséget vizsgálni kell.

 

KALK-OFF Mész- és vízkő eltávolító koncentrátum

Szervetlen savak vizes oldatának korrózióvédő és fertőtlenítő adalékokkal ellátott keveréke. Sósavat nem tartalmaz, ezért a kezelt acélfelületeket nem korrodálja. Az anyag telítődését színátcsapás jelzi. Egyaránt hatékony töményen vagy vízzel hígítva, ecseteléssel, bemártó- vagy cirkuláltató eljárással vízkőtelenítésre, habarcs és cementszennyeződések, algásodás eltávolítására, stb.

Vízvezetékek, hőcserélők, bojlerek, hűtők, építőgépek, hajótestek, uszodák, stb. tisztítására, kő és műanyag lapokról rozsda, ásványi anyagok, alga eltávolítására ajánlott.RM 525 Ipari padlótisztító koncentrátum

Különleges hatóanyagokból összeállított, fékezett habzású tisztítókészítmény. Hatékonyan fellazítja a műhelyek, garázsok, benzinkutak, stb. padozatra tapadt szennyeződéseit, melyek ezután vízzel leöblíthetővé válnak. Nem támadja meg a betont, epoxit, PVC-t, betonfestéket, stb.

Hidegen és melegen, kézzel és tisztítógéppel egyaránt alkalmazható. Jól bevált gyantalerakódások (pl: hullámforrasztó berendezéseknél) eltávolítására is.

Használata nagyon gazdaságos: 30-100-szoros hígításban alkalmazható.

 

ISO 9001 ISO 14001