Fel szeretnék iratkozni a NICRO hírlevelére. E-mail cím:
Keresés
NICRO 632 Szilikon aerosol

Magas szilikonolaj tartalmú, hosszantartó hatású, prémium termék választásra, kenésre, ápolásra, impregnálásra. Véd az időjárás és a nedvesség okozta öregedés ellen. Színtelen, víztaszító kenőfilmet képez, mely nem vonzza a szennyeződéseket.

Használata formaleválasztóként, gumi-, műanyag-, fa- és textiltárgyak impregnálására, kenésére és védelmére ajánlott.

Hidegnek és hőnek -50°C-+250°C-ig, rövid ideig +300°C-ig ellenáll.

 

NICRO 1600 Hegesztési cseppleválasztó folyadék

Szilikonmentes, vízbázisú, környezetbarát készítmény korróziógátló adalékkal. Nem tartalmaz oldószereket mint a szokásos cseppleválasztók, ezért nem éghető és egészségre is ártalmatlan.

Rendkívül gazdaságos: már egy leheletfinom réteg is hatékonyan véd a cseppek feltapadásától és nem rontja a varrat minőségét. Nem maradnak zavaró maradékok: a munkadarab a szokásos tisztítás után festhető, felületkezelhető.

Nem fejleszt egészségkárosító füstgázokat, zárt terekben is alkalmazható.

 

NICRO 710 Szíjcsúszásgátló aerosol

Megakadályozza a hajtószíjak megcsúszását és ápolja azokat. Nem képez ragacsos réteget a szíj felületén, de növeli a tapadást. Megőrzi a szíj rugalmasságát, taszítja a szennyeződéseket és a vizet. A csúszásveszély csökkentése és a nedvességfelvétel meggátlása által növeli a szíj élettartamát. Különösen hatékony sűrűn induló és megálló üzemmódnál, valamint csoportos szíjhajtásoknál.

Lapos- és ékszíjakhoz egyaránt megfelelő.

 

NICRO 203 Átfesthető formaleválasztó folyadék

Kiváló formaleválasztó műanyagok extrudálásához, fröccsöntéshez, formázáshoz. Garantálja a késztermék könnyű elválaszthatóságát a szerszámtól. Sem a kezelt szerszámon, sem a fröccsdarabon nem hagy, a későbbi festést vagy felületkezelést zavaró, zsír- vagy olajfilm réteget.

 -50°C-+250°C-ig megfelelően keni a szerszám felületét és minden mozgó alkatrészt, véd a berágódás ellen.

ISO 9001 ISO 14001